1940-1950, Бронираната бригада, Втора световна война (1939-1945), военни, камиони, моторизирани

Бронираната бригада - полуверижни камиони-влекачи Форд V3000S, триосни камиони Щаер 640 и Фолксваген KdF Typ 82